viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló presenta en Fitur una nova web de Turisme “més visual i més interactiva”

L’Ajuntament de Castelló ha presentat hui en Fitur la nova pàgina web de Turisme que es caracteritza per tenir una presentació elegant, atractiva i senzilla en la qual s’ha cuidat molt el disseny i la imatge. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha explicat que es tracta de “una pàgina molt visual, destinada a captar possibles i potencials turistes, i que atrau l’atenció de l’usuari. En la presentació de la web castellonturismo.com també ha participat la regidora de Turisme, Patricia Puerta, i la tècnic de Turisme Inés Casanova.

 La pàgina principal de la nova web de Turisme aposta per quatre eixos: destacar les principals “virtuts” de Castelló, mostrar l’agenda d’esdeveniments, presentar les guies de la ciutat i facilitar una xicoteta galeria d’imatges. “El nou portal és totalment interactiu i fomenta la col·laboració i l’intercanvi àgil d’informació entre els usuaris”, ha apuntat Marco.

 Per la seua banda, la regidora ha afegit que “totes aquelles persones interessades a conèixer Castelló podran interactuar en aquesta web a través de nombroses eines multimèdia (fotos, vídeos, arxius d’àudio, etcètera) i de les xarxes socials” i es mostra convençuda que aquest portal serà una “excel·lent via per a promocionar el nostre municipi i posicionar turísticament a Castelló”.

 L’alcaldessa ha afirmat que aquesta nova eina “se suma a altres iniciatives que estem desenvolupant des del Govern Local per a potenciar el turisme en la nostra ciutat com és la redacció del primer Pla Estratègic de Turisme de la ciutat de Castelló”. Segons ha detallat, aquest pla servirà per a dinamitzar, potenciar i modernitzar l’activitat turística de la ciutat amb una perspectiva integral que relacione els aspectes econòmics, socials, culturals i mediambientals.

 El desenvolupament i la redacció definitiva d’aquest pla es farà amb la participació ciutadana, del sector privat i dels agents econòmics i socials i ens ajudarà a establir un nou model de destinació turística en l’horitzó 2020.

Últimas noticias

Contenido relacionado