martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Renfe ofereix tarifes promocionals per Magdalena en trens de llarga distància

Fruit de l’aliança estratègica entre l’Ajuntament de Castelló a través del Patronat Municipal de Turisme i Renfe, turistes d’altres províncies d’Espanya podran beneficiar-se de les places a preu promocional que ofereix la companyia en trens de llarga distància.

Els i les interessades ja poden accedir a la venda online de bitllets per a viatjar des de Madrid a Castelló durant les festes fundacionals, del 23 al 31 de març.

Els bitllets per trajecte entre la capital i La Plana oscil·len des dels 17,20 euros en Intercity, des de 22,20 en Alvia i des dels 24,20 euros si es viatja en AVE. Així, el 75 aniversari de les festes de la Magdalena espera rebre al màxim nombre de viatgers i viatgeres possible d’altres zones d’Espanya. En aquest sentit, “aquest tipus de tarifes promocionals suposen per a les nostres tradicions autòctones una finestra a la resta del territori”, ha assegurat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

En la signatura del conveni, acordat en el marc de la passada edició de la fira Internacional de Turisme (Fitur), també pren protagonisme un dels esdeveniments turístics més importants de la ciutat, Escala a Castelló, que enguany tindrà lloc entre el 25 al 29 d’abril. D’aquesta forma, Renfe també llançarà ofertes especials per a aquestes dates que consistiran en descomptes del 35% en tots els trens de llarga distància amb parada a Castelló. Per a això, serà necessari registrar-se prèviament en la web de l’esdeveniment www.escalaacastello.com.

Així mateix, Marco ha assegurat que aquesta acció forma part de l’estratègia turística de l’actual equip de govern a l’Ajuntament per a “situar a Castelló en el mapa del positiu, millorant la imatge de la ciutat, fomentant el sector turístic en tots els seus aspectes i desenvolupant quantes activitats promocionals tinguen per objecte incrementar el nombre de visites a la nostra ciutat”.

La promoció de Renfe destaca que “del 23 al 31 de març, Castelló celebra el 75 aniversari de la Fira i Festes de la Magdalena, la seua festa gran, declarada d’Interés Turístic Internacional i que commemora la fundació de la ciutat i la llegenda que l’envolta, amb el seu trasllat des del pujol de la Magdalena al litoral. Nou dies plens d’emoció i tradició, amb multitud d’actes, des de mascletades a castells de focs, desfilades, corregudes de bous, diverses fires, mercats gastronòmics i food trucks, concerts o concursos populars”. A més, els trens també incorporaran la imatge promocional de la Magdalena en els capçals de seients dels trens.

Últimas noticias

Contenido relacionado