sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Castelló Ruta de Sabor’ promocionarà els seus productes en la Fira ‘Gastrónoma’

La Diputació de Castelló promocionarà la qualitat dels productes castellonencs en la Fira ‘Gastrónoma’ per a multiplicar les seues oportunitats econòmiques. De la mà de 30 productors de la província, els xefs ‘estrella Michelin’, i a través de la marca guia ‘Castelló Ruta de Sabor’, el Govern Provincial participa en aquesta Fira, que se celebra del 4 al 6 de novembre a València amb un estand provincial, que descobrirà les virtuts dels productes de Castelló a més de 15.000 professionals i prescriptores gastronòmics.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en la presentació d’aquest espai promocional que “l’objectiu fonamental de participar en aquest esdeveniment de primer nivell és facilitar les coses als nostres empresaris i ajudar-los a créixer, com a oportunitat de negoci i promocional”.

I és que, per primera vegada, la Diputació de Castelló i la seua marca guia de productes ‘Castelló Ruta de Sabor’, participen en ‘Gastrónoma’, com a patrocinadors oficials “per a posicionar en el sector nacional la nostra marca i donar a conéixer l’excel·lència, qualitat i varietat del nostre patrimoni gastronòmic, del que tan orgullosos ens sentim, entre el públic especialitzat. Portem els productes de Castelló a aparadors de primer nivell que d’una altra forma seria impossible aconseguir”, explica Moliner.

Cal assenyalar que en la presentació de l’estand de ‘Castelló Ruta de Sabor’ han participat també el president de ‘Gastrónoma’, Carlos Mataix, i el director, Alejandro Roda. Tots dos han agraït la participació de la Diputació en aquest esdeveniment.
La Diputació de Castelló instal·larà un estand central de 160 metres quadrats en el qual treballaran i exposaran els seus productes un total de 21 productors de diversos sectors.

L’espai explicarà a més amb una zona específica de vins, amb la representació de sis cellerers i tres productors de cervesa artesana.
A més, també participaran en aquest estand, els dos xefs ‘estrella Michelin’ de la província, Miguel Barrera i Raúl Resino.

Últimas noticias

Contenido relacionado