domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló tindrà un Llibre Blanc de la Cultura

Continuen els canvis en la gestió cultural de la ciutat. Compromís per Castelló impulsa la creació d’un Llibre Blanc de la Cultura, «un document on es dibuixa el full de ruta del que ha d’arribar a ser la cultura de la ciutat i que fins ara no existia», tal com ha explicat Pau Sancho, coordinador de la sectorial de cultura de Compromís per Castelló. «Ara estem en la primera fase, la menys vistosa –ha afegit Sancho–. Concretament la gent d’este grup de treball estem catalogant els diferents espais disponibles a la ciutat i elaborant-ne la corresponent fitxa tècnica amb les mides de l’escenari, el nombre de butaques, l’equipament tècnic, les possibles utilitats del local… Una vegada elaborat el llistat passarem a analitzar les mancances». Tot això, amb la intenció d’elaborar un catàleg i que després tots estos llocs puguen utilitzar-se per a fer representacions culturals diverses, com teatre, concerts o exposicions.

La sectorial de cultura de Compromís per Castelló es va reunir amb la regidora Verónica Ruiz, a qui van comunicar la seua predisposició per a participar en l’elaboració d’este Llibre Blanc. Després de la reunió, des de la sectorial també han volgut destacar positivament el compliment del programa de govern municipal, ja que «a falta de tres punts la resta estan tots en marxa», ha afirmat el coordinador. A més, Sancho ha volgut destacar l’èxit de les reunions de la regidora amb diferents agents implicats en la cultura, com ara pintors, grups de música o les diferents associacions culturals de la ciutat.

Altres temes tractats en la reunió van ser les actuacions previstes per a posar en valor el Castell Vell i el seu entorn, els gestos a favor de la memòria històrica o la recuperació de la col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny, que s’havia tallat el 2010.

Últimas noticias

Contenido relacionado