domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciutadans (C’s) de Vila-real anima al Consell “a cercar alternatives per a millorar l’ambulatori de Torrehermosa”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha reclamat al Consell que “no suprimisca l’Atenció Primària del centre de salut de la Verge de Gràcia, més conegut com a Torrehermosa”. “Es tracta d’un servei que malgrat que pateix certes deficiències, la solució no hauria de ser tancar, sinó cercar alternatives per a millorar”, ha afegit Vicent.

L’edil ha subratllat que “resulta incoherent que un Govern que diu defensar a les persones i el social com a prioritat, es plantege la supressió d’una línia sanitària d’atenció directa”. “Els usuaris perdran qualitat i proximitat perquè, si finalment s’engega, haurien de ser derivats a altres ambulatoris de la localitat”, ha explicat el regidor.

Així mateix, Vicent ha lamentat, al·ludint a les decisions preses en matèria educativa, que “no és la primera vegada, que es pren una determinació que afecta altres Administracions, sense comptar amb elles”. Finalment, el portaveu ha instat al Govern municipal “al fet que prenga mesurades i utilitze la seua bona sintonia amb la Generalitat per a paralitzar el possible tancament de Torrehermosa”.

Últimas noticias

Contenido relacionado