lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciutadans (C’s) de Vila-real aposta per establir un servei de polseres identificatives per a menors en El Termet

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Ana Riera, aposta per “l’establiment d’un servei municipal de polseres identificatives i localitzadors per a menors al voltant del Termet”. “Es tracta d’una manera senzilla de garantir la seguretat dels xiquets i atorgar tranquil·litat als pares en un lloc d’oci que fàcilment pot conduir a extraviaments involuntaris”, ha explicat Riera.

En aquesta mateixa línia, l’edil ha proposat “un altre servei en aquest paratge que respondria a les necessitats de molts progenitors de disposar d’un espai d’alimentació i higiene dels més xicotets en condicions de salubritat i confort”. “Aquest, destinat als bebés d’entre zero i 24 mesos, es dotaria dels mínims requerits, és a dir, canviadors, neveres, calfa biberons i microones, ha assenyalat la regidora.

Finalment, Riera espera “poder comptar amb el suport de la resta de grups per a tirar avant aquestes dues mocions que solament cerquen millorar la qualitat de vida dels veïns i de l’entorn familiar”.

Últimas noticias

Contenido relacionado