martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciutadans denúncia que Ribó baixa en un milió el gasto en neteja viària

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui que l’alcalde de València, Joan Ribó, ha reduït en un milió d’euros el pressupost de neteja. Segons els pressupostos provisionals de 2018, el gasto en neteja viària passa de 38.047.996,46 euros en 2017 a 37.033.844,89 euros en 2018.

València està bruta i l’any que ve ho estarà encara més. Els pressupostos més alts de la història de què va gallejar Ribó comencen donant l’esquena al ciutadà amb una reducció inexplicable del gasto en neteja”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha recordat que dimecres passat, Ribó va presumir del pressupost per a neteja assegurant augments de dos milions d’euros. “Hi ha una trampa en les seues declaracions. La partida global de neteja es dividix en dos parts. Hi ha 2,2 milions més per a l’aplicació ‘recogida de residuos’ i l’increment es deu a la implantació del contenidor de matèria orgànica però en la partida específica de neteja viària hi ha una reducció del pressupost d’un milió d’euros”, ha explicat Giner.

Des del grup Ciutadans s’han insistit des del principi de la legislatura en el problema de brutícia que patix València. “Esta sensibilitat no la té Ribó, que va rebutjar les al·legacions de Ciutadans als pressupostos de 2016 en els que sol·licitava un increment en el gasto de neteja diària i després no va tindre més remei que fer una modificació de crèdit per a destinar més diners a neteja. Amb estos precedents, no entenem com Ribó vol que València estiga més bruta l’any que ve”, ha assegurat Giner. 

Últimas noticias

Contenido relacionado