Ciutadans denuncia la politització extrema del món de la festa en Castelló

Vidal reivindica "la independència de la Junta de Festes i el món de la festa, devastada amb l'intervencionisme extrem del bipartit".

615

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha reclamat “la convocatòria urgent de l’Assemblea de Festes perquè designe nou president i Junta que trie a la reina de 2019 i organitze la pròxima Magdalena”. “Que la regidora de Festes, Sara Usó, es pose al capdavant de la Junta i la domine és una politització extrema del món de la festa per part del bipartit que no podem consentir”, ha recriminat Vidal, qui ha explicat que “el cessament del president de la Junta per part del Consell Rector del Patronat de Festes obliga a convocar urgent l’Assemblea per a garantir la independència del món de la festa”.

“El bipartit no solament ha cessat a un president de Junta triat per l’Assemblea sinó que vol portar l’intervencionisme en festes a l’extrem”, ha remarcat el portaveu. “La regidora no ha d’erigir-se en presidenta imposada de la Junta de Festes, aquesta decisió suposa una ingerència política que devasta la independència del món de la festa que defensem des de Ciutadans”, ha reiterat el regidor. “Ha de ser el món de la festa qui trie al seu president per a organitzar unes festes amb la fiscalització comptable com a única intervenció de l’Ajuntament”, ha reivindicat el portaveu i per açò, ha exigit al bipartit que “desistisca de la seua intenció i convoque immediatament als festers”.