martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Climent signa el conveni de suport amb la Cambra de Comerç d’Alcoi

La quantia del conveni és de 50.000 euros i té com a objecte donar suport al manteniment de personal i al funcionament de la Cambra d'Alcoi

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat amb, el president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia, el conveni de la Generalitat Valenciana amb l’entitat per a donar suport al manteniment de personal i al funcionament de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi. A l’acte ha participat també el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa.

El conveni de la Generalitat, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi té com a objecte donar suport al manteniment de l’estructura de personal i despeses de funcionament d’aquesta corporació. La despesa serà sufragada en la seua totalitat per la Direcció General de Comerç i Consum i té una quantia total de 50.000 euros en l’exercici 2019.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha afirmat que “la signatura d’aquest conveni redundarà en la creació d’oportunitats en l’àmbit de la indústria, del comerç i de la formació”. Segons Climent, “és important aquesta col·laboració amb la Cambra d’Alcoi perquè ajuda a dinamitzar tot l’eix industrial des de la Vall d’Albaida fins a Ibi”. El titular d’Economia Sostenible ha afegit que és fonamental “el treball conjunt amb les cambres de comerç perquè tinguen els instruments necessaris que ajuden a dinamitzar tota l’economia”.

Per la seua banda, el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha informat que “l’objecte del conveni és facilitar que les cambres de comerç d’àmbit local tinguen l’estructura per a prestar servei a les empreses de la seua demarcació de forma adequada”. El director general de Comerç i Consum ha afegit que “la voluntat és que aquest primer conveni tinga continuïtat en els pròxims exercicis”.

El president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia, ha valorat “la sensibilitat de la conselleria amb les cambres de comerç locals” i ha mostrat la seua voluntat de seguir col·laborant per a millorar l’economia de les comarques de l’eix industrial.

Últimas noticias

Contenido relacionado