lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí celebra el primer concurs per a escolars Dibuixa el teu Patrimoni

El Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, ha organitzat per al diumenge 26 de febrer a les 10 hores al Teatre Romà i diumenge 9 d’abril a l’Alt Forn, el I Concurs de Dibuix per a escolars de Primària Dibuixa el teu Patrimoni.

La finalitat del concurs és que els escolars de Sagunt, en edats compreses entre els 6 i els 12 anys, descobrisquen la importància del Patrimoni Històric de la seua ciutat a través del contacte vital i de l’expressió plàstica que la seua imatge suggereix. Es pretén també que prenguen consciència sobre la necessitat de la seua conservació i millora.

Per a Conxa Cardo, presidenta del Col·lectiu pel Patrimoni, es “tracta d’educar els xiquets i xiquetes perquè estiguen orgullosos del seu patrimoni històric i industrial que pot formar part en un futur del Patrimoni de la Humanitat”.

Quico Fernández, alcalde de Sagunt, ha manifestat que és “fonamental educar els nostres xiquets i xiquetes perquè coneguen el seu patrimoni històric i industrial. Ells són el futur de la ciutat i nosaltres, des de l’Ajuntament, no podem més que donar un suport entusiasta a estes iniciatives destinades als escolars”.

La modalitat serà a l’aire lliure amb dibuix o pintura amb llapis i colors no líquids. No és necessària la inscripció prèvia. S’utilitzarà paper i suport subministrats pel Col·lectiu. La resta de materials necessaris per a l’exercici els han de portar les persones participants. Els xiquets i xiquetes participants acudiran a les 10 hores al lloc de convocatòria, necessàriament acompanyats per un adult responsable, i se situaran lliurement dins dels espais marcats per l’organització. La sessió finalitzarà a les 12 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado