sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Colomer promociona la ruta ‘Territori Borja’ a través de la revista GEO Viatges

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat, al costat de Turisme València, un ‘press trip‘ per promocionar l’oferta cultural de la província de València i la ruta ‘Territori Borja’ en la revista GEO Viatges.

D’aquesta manera, entre el 23 i el 26 de novembre el fotoperiodista Marco Ansaloni, col·laborador especialitzat en història i patrimoni de la publicació, visitarà alguns llocs emblemàtics de la Comunitat Valenciana.

El periodista vol aprofitar aquest viatge per a inserir la ruta ‘Territori Borja’ en un projecte relacionat amb la família Borgia a Itàlia i Espanya que veurà la llum en 2019 per a l’aniversari de la mort de Lucrecia Borgia, filla del papa Alejandro VI.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’oportunitat que suposa mostrar nostra gran diversitat i autenticitat a través dels mitjans de comunicació” i ha assenyalat que “el llegat dels Borgia ens ofereix una gran oportunitat per obrir-nos al món i per mostrar la nostra oferta històrica, patrimonial i cultural”.

A més, Colomer ha posat l’accent que “promocionant la nostra oferta a través de press trips fomentem la difusió de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana entre els potencials turistes a través de mitjans de comunicació especialitzats en viatges”.

L’Agència Valenciana del Turisme ha elaborat un programa conjunt amb Turisme València en el qual s’inclouen visites a la ciutat de València, Xàtiva, Gandia, Castelló de Rugat i Canals.

Cal ressaltar que aquest viatge servirà per a dotar de contingut al nou projecte editorial de la revista GEO Viatges que desenvoluparà durant 2018. Es tracta d’una nova secció en la revista amb el nom de Mites i Llegendes d’Espanya, on es mostraran continguts específics i imatges singulars dels esdeveniments històrics i mitològics més excel·lents que cada comunitat autònoma atresora com a part del seu patrimoni cultural.

Últimas noticias

Contenido relacionado