lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís-Podem coordina un assalt als trens de tota la província

Un “assalt informatiu” en la pràctica totalitat de les estacions de tren de les comarques de Castelló. Aquesta és l’original campanya impulsada per la candidatura de Compromís-Podem És el Moment, amb la qual es pretén donar a conèixer entre la ciutadania castellonenca les propostes en infraestructures de la candidatura, així com denunciar l’abandó sistemàtic a què ens han sotmès els successius governs de PP i PSOE als municipis de Castelló “.

“Assaltem els trens” és una iniciativa de campanya que vol conscienciar la població de l’abandonament que ha patit Castelló des del Govern central en matèria de comunicacions i especialment en matèria ferroviària”, explica Sorlí. Per això, “en cadascuna de les estacions des de Vinaròs fins al Maestrat, s’informa des d’esta vesprada eñs usuaris de què és el corredor mediterrani, quines propostes tenim per millorar les connexions també per explicar-que el tercer carril que han projectat els anteriors governs per a Castelló és només un pegat davant la falta de voluntat inversora a les nostres comarques “, explica la número 2 de la candidatura al Congrés de Compromís-Podem, Claudia Varella.

“Unes connexions ferroviàries decents millorarien la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les nostres comarques, evitarien molts desplaçaments en automòbil i incrementaria la competitivitat i les possibilitats d’ocupació de molts veïns de les comarques amb menys freqüència de trens, com el Maestrat”, explica Sorlí. El nom de la campanya, “l’assalt al tren, considerem que és una metàfora més que encertada, perquè des de Madrid s’ha deixat a Castelló tan abandonat com ho estaven els municipis de l’antic oest connectats només per una diligència”. Segons

DEMÀ, LA CAMPANYA UNIRÀ ALS POBLES DEL SUD, DE CASTELLÓ A ALMENARA

Compromís-Podem vol donar a conèixer entre la ciutadania la seva proposta per incrementar les freqüències dels trens, abaratir les línies de rodalies i dissenyar les xarxes de tràfic segons les necessitats socials i no només segons criteris de rendibilitat. Amb aquest objectiu, demà al matí, des de primera hora, la campanya prosseguirà a la zona Sud de Castelló. “Nosaltres volem portar a Madrid un model de política que vertebri el nostre territori, per això considerem que en matèria de comunicacions ferroviàries la proposta ha de ser global per a tots els municipis afectats, per això demà prosseguirem amb la tasca informativa a tots els usuaris des de les estacions d’Almassora, Borriana, Vila-real …”

.

Últimas noticias

Contenido relacionado