El Conseller, Rafael Climent visita les obres del polígon Industrial Les Casetes de Morella

El Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, visita les obres de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella, amb un pressupost de quasi 237.000 euros.

528
luis barcenas actualitat valenciana

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, han visitat el polígon industrial Les Casetes de Morella i han vist l’estat de les obres de millora que s’estan realitzant.
Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, han explicat el projecte que s’està realitzant en aquest emplaçament. A més, el Conseller ha visitat també les obres de l’ajuntament per a millorar l’accessibilitat a tot l’edifici. Cal comentar que aquestes obres formen part de les ajudes de l’IVACE.
L’alcalde de Morella ha destacat que “es tracta d’un projecte molt important per al polígon industrial de Morella, que millorarà l’accés a aquest, així com l’impacte visual que aquest genera amb l’habilitació de zones arbrades”.
L’edil ha comentat que “aprofitem l’ajuda per a modernitzar el polígon i els serveis que ofereix amb la creació d’una pàgina web que done visibilitat a les empreses que estan establertes en aquest emplaçament. Finalment, ha recalcat que “l’obra de l’ajuntament és també molt important per a facilitat l’accés a tots els serveis i sales que alberga aquest edifici del segle XV”.
D’altra banda, el Conseller ha explicat que “és molt important donar ajudes als municipis i millorar els polígons industrials de nuclis de població més menuts, ja que en aquests es concentren molts llocs de treball en zones rurals com”. D’aquesta manera, ha comentat que “l’actuació al polígon industrial de Morella és una de les primeres que es realitzen i volem ajudar a totes les comarques perquè compten amb polígons industrials adaptats a les necessitats actuals”.
El projecte de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella compta amb un pressupost de 236.918 euros. Finalment, les obres de l’edifici de l’ajuntament de Morella compten amb un pressupost de 90.000 euros. Aquesta obra pretén dotar al consistori d’infraestructures per a facilitar l’accés a tots els serveis. Així, la instal·lació d’un ascensor que comunique totes les plantes destaca entre les diferents actuacions d’aquesta obra.