martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo porta el cicle Música Romàntica al Mario Monreal de Sagunt

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo porta el cicle Música Romàntica al Mario Monreal. El Centre Cultural Mario Monreal acollirà els dies 10, 11 i 12 d’abril el cicle amb una conferència, una exposició i un concert.

L’alumnat ha preparat una mostra i un video-fòrum històric al voltant dels instruments de l’època que s’exposaran el 10 d’abril a les 18 hores, així com un concert didàctic sobre la música al romanticisme que tindrà lloc el dimarts 11 d’abril, també a les 18 hores.

Com a acte final del cicle, el dia 12 d’abril, a les 18 hores, el director de música, Manuel Galduf Verdeguer, impartirà una conferència sobre la figura del director d’orquestra durant el moviment cultural que va tindre lloc al segle XVIII. A continuació, el cicle es tancarà amb un concert després de la conferència.

El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, assenyala que el cicle “està obert a la resta d’alumnes, especialistes de les associacions musicals i escoles de música del Camp de Morvedre i voltants, així com al públic i aficionats de la música en general”. A més, destaca la importància de la conferència de Manuel Galduf i del concert amb el qual pretenen “estendre la didàctica i la cultura de la música perquè estiga a l’abast de tot el poble”.

Últimas noticias

Contenido relacionado