domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Consum completa la instal·lació de mampares de seguretat en les caixes de tots els seus supermercats

Sobre aquestes mesures s'està informant, tant a través dels membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials, apunten.

Consum ha instal·lat mampares de metacrilat de seguretat en la línia de caixes del cent per cent de la seua xarxa comercial, per a protegir als seus treballadors i clients davant la pandèmia de COVID-19.

Aquest procés es va iniciar el dissabte 21 de març, quan es van instal·lar les primeres mampares en 180 supermercats, i s’ha perllongat fins al 24 de març, quan s’ha completat la instal·lació d’aquestes mampares de seguretat, en caixes alternes, “ja que així s’està atenent els clients per a garantir la distància de seguretat”, explica la cooperativa valenciana en un comunicat.

A més, aquest servici s’ha oferit a la franquícia de Consum, Charter, que també està instal·lant les mampares en tots els supermercats.

Consum destaca que ha reforçat les mesures de seguretat i higiene, tant a nivell de plantilla, com a nivell de supermercat i plataformes logístiques. Les botigues també disposen d’hidrogeles i guants, com a mesures preventives, tant per a la plantilla com per als clients.

La cooperativa ha pres una sèrie de mesures excepcionals per a oferir “un servici de qualitat i procurar la salut i seguretat dels seus clients i treballadors, amb la finalitat d’evitar les aglomeracions i complir amb les indicacions de les autoritats com a conseqüència de l’estat d’alarma”, incideixen.

Entre les accions dutes a terme, s’ha aplicat la reducció de l’horari d’obertura al públic des del 16 de març, de deu del matí fins a les 20.00 hores de la vesprada, per a totes les seues botigues pròpies. L’objectiu és “garantir el servici de reposició dels productes, abans de l’obertura i després del tancament”.

Compra responsable

Així mateix, s’ha decidit la limitació a 6 unitats d’una mateixa referència per persona i dia, apel·lant a realitzar una compra responsable; el control de l’aforament en les botigues, per al que s’està treballant en col·laboració amb les administracions públiques; es demana que es respecte la distància de seguretat de més d’un metre, tant en la línia de caixes, com amb els treballadors de l’establiment; l’augment dels servicis de neteja i desinfecció en tots els punts de venda i s’estan donant als clients a l’entrada de les botigues gel desinfectant i guants de plàstic (els de la secció de Fruites i Verdures) com a mesura de prevenció i seguretat.

Sobre aquestes mesures s’està informant, tant a través dels membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials, apunten.

Consum sol·licita la col·laboració de tota la població, amb les següents recomanacions: que només vaja una persona per família per a realitzar la compra, abstenint-se, en la mesura del possible, els ancians, xiquets i grups de risc; anar només a comprar si és imprescindible; l’ús de guants per a anar a comprar i, una vegada finalitzada la compra, s’ha habilitat uns contenidors a l’eixida per a depositar-los; el pagament amb targeta en comptes d’en efectiu, evitant el contacte físic i tapar-se la boca en esternudar o tossir, utilitzant un mocador d’un sol ús, o sobre el colze.

Últimas noticias

Contenido relacionado