martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La retirada de Cristina Cabedo deixa 4 candidats per a l’Assemblea de Podem

Tot i que només falta un dia encara per a tancar les candidatures. A primera hora del matí retirava la seua candidatura la diputada autonòmica Cristina Cabedo, mentre que a la vesprada saltava per l’aire el preacord entre Marea Valenciana i Aprofundir el Canvi.

Açò fa que excepte un acord en el temps de descompte, que Antonio Estañ, Daniel Geffner, Fabiola Meco i Pilar Lima siguen els quatre aspirants a la secretària general de la formació per a l’assemblea del 14 de maig.

El debat podria tancar-se hui en tres candidats

Tot apunta al fet que l’anticapitalista Daniel Geffner, diputat en les Corts Valencianes, també donarà portada abans que se celebre l’assemblea. El camp de batalla, clau per a veure com es recompon l’esquerra valenciana i per a l’estabilitat del Pacte del Botànic en els dos anys que resten de legislatura al govern de Ximo Puig i Mónica Oltra, per tant, podria quedar-se reduït a tres aspirants en una pugna amb totes les forces pel control de la formació morada.

D’aquesta manera, de produir-se com tot indica la marxa de Geffner i unida a la retirada confirmada de Cabedo, quedarien en lliça la pablista Pilar Lima, la errejonista Fabiola Meco amb el recolzament de l’actual aparell de Podem en la Comunitat liderat per Antonio Montiel i, finalment, la tercera opció que s’obri pas amb el diputat Antonio Estañ, alacantí de Callosa de Segura, al capdavant.

Últimas noticias

Contenido relacionado