19:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Cristina Fernández: (C’s) “El model de Smart City és el futur de les nostres ciutats”

“És important l’estalvi de costos i el benefici del medi ambient en les ciutats intel·ligents, però la tendència va més enllà, que la tecnologia estiga al servei dels ciutadans i els siga útil en el seu moment a dia” ha explicat la diputada provincial de Ciutadans (C’s), Cristina Fernández en la seua participació en una xarrada sobre ciutats eficients i Smart Cities.

En aquest sentit, la diputada provincial ha assegurat que “gràcies a C’s, Benicàssim està en la primera pedra del camí, en el qual la innovació, podria arribar a permetre que des del registre d’un turista en la xarxa wifi gratuïta se li puga informar, segons la seua ubicació, dels serveis o negocis que li ofereix el municipi”. Així mateix, l’edil ha subratllat que “perquè açò funcione ha d’estar orientat per un departament de màrqueting que faça arribar tota la informació als ciutadans d’una forma senzilla” .

Fernández ha assenyalat que “els avantatges oferits per les ciutats intel·ligents són nombroses i totes elles permeten interactuar amb els veïns i turistes situant el municipi a l’avantguarda”. “Però no solament açò, sinó que fins i tot podria facilitar la qualitat de vida d’algunes persones oferint informació de places de pàrquing lliures per a discapacitats, restaurants per a celíacs, o informació rellevant dels turistes de cara al Consistori” ha conclòs la diputada de C’s.

Últimas noticias

Contenido relacionado