jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Crítics de Montiel volen “actualitzar” Podem

Els membres de la iniciativa “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” de Podem Comunitat Valenciana s’han reunit en la seua primera trobada autonòmica per a cercar un nou líder de cara a l’assemblea del 14 de maig. Aquest moviment aglutina als crítics amb la gestió d’Antonio Montiel al capdavant de la Secretaria General de Podem Comunitat Valenciana i pertanyen a la línia ideològica de Pablo Iglesias.

Els seus integrants han presentat els esborranys de les seues propostes per a la II Assemblea Ciutadana Valenciana en la qual han reivindicat que “Podem ha de marcar els debats i polítiques necessàries perquè no torne el model social del Partit Popular en el territori valencià”.

“Necessitem actualitzar Podem per a convertir-ho en l’actor dirigent del canvi valencià. Estem en una fase de certa ambigüitat en el nostre territori, amb l’Acord el Botànic acabem amb més de 20 anys de govern del PP, però ara estem veient una indefinició en el Govern per a dibuixar un nou model de societat valenciana del benestar”, ha explicat durant l’inici de la trobada Antonio Estañ, un dels membres impulsors de la iniciativa.

Últimas noticias

Contenido relacionado