jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

CsEnMov presenta una proposta per declarar Castelló municipi contra les guerres

El ple de l’Ajuntament del proper dijous 28 de Gener tindrà l’oportunitat de mostrar el compromís pacifista de la ciutat de Castelló. La formació assembleària ha lliurat una proposta del col·lectiu social Iaioflautas per “recuperar l’esperit antibel·licista del clamor popular contra la guerra a l’Iraq del 2003”.

Tal com informa el regidor municipalista Xavi del Señor “hem recollit aquesta proposta per seguir donant el protagonisme a la ciutadania, concretament al teixit associatiu vinculat a la defensa dels drets humans”. Segons assenyala el portaveu assembleari “aquesta declaració dels Iaioflautes entronca amb l’adhesió a la xarxa de ciutats refugis aprovada pel plenari i a l’ingrés en la xarxa de ciutats educadores”.

El portaveu de l’agrupació ciutadana espera que la resta de grups polítics se sumen a la declaració proposada. “Tenim una nova oportunitat d’enviar senyals del compromís d’aquesta institució amb els valors de la solidaritat. En aquests temps de conflictes bèl·lics cal seguir fomentant la cultura de la pau” ha assenyalat el regidor.

Últimas noticias

Contenido relacionado