viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Cultura inunda el Passadís de les Arts amb circ per a celebrar el Nadal

Els dies 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener el nou espai dedicat a l’art de Castelló acollirà cinc funcions circenses.

La Regidoria de Cultura, dirigida per Verónica Ruiz, s’ha proposat omplir de la màgia del circ el Passadís de les Arts durant aquest Nadal. Així, el nou espai escènic de Castelló acollirà fins a cinc funcions circenses diferents perquè majors, menuts i famílies completes puguen gaudir d’una programació divertida, sorprenent, de qualitat i amb molt color.

El dia 28 de desembre el Passadís de les Arts acollirà l’actuació de la companyia de circ Mumusic Circ, que amb el seu espectacle ‘Merci Bien’ ompliran d’acrobàcies, música en directe, masteler xinés, les verticals més atrevides i moltes sorpreses més el Parc Ribalta.

Dimarts 29 serà el torn de Circovito, amb el seu espectacle ‘Equilibrant Il·lusions’, el qual és una combinació de llenguatge poètic, humor, improvisació i interacció amb el públic i un domini rigorós d’una de les modalitats més complexes de l’art del circ: la corda fluixa.

La finestra nou circ ens farà gaudir el dissabte 2 de gener amb la seua peça ‘La família Romanesku’, una família que menja, riu i treballa junta. Sembla que van arribar ballant des de l’est d’Europa. Despreocupats, lleugers, sense més vincle que una taula on reunir-se a menjar tots junts. La família Romanesku és sorprenentment acròbata, malabarista, voladora. Però a voltes molt pallassa, molt de l’ensopec, de l’enuig absurd, del ridícul, de la creativitat il·lògica, de l’amor descompassat. Un espectacle per a no perdre’s.

‘El teu vol, el meu vol…’ és una reflexió sobre el viatge que es comparteix i els buits que es generen entre dues persones que es proposen un trajecte comú. La peça es desenvolupa amb un llenguatge propi i una original posada en escena i s’emmarca dins del circ i de la dansa. Es tracta d’una obra de la companyia Zangania i estarà en el Passadís dels Arts el diumenge 3 de gener.

Finalment, el dia 4 serà el torn del Professor Karoli, amb el seu espectacle ‘L’home roda’, un personatge incombustible que es desplaça dins d’una roda amb motor, “mico roda”, combinant enginy i artefactes: monocicles amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cm, demostrant la seua passió per les rodes i deixant-se la pell en l’asfalt. Un espectacle visual apte per a tots els públics.

Totes les representacions circenses del Passadís de les Arts tindran una única passada, que es realitzarà a les 12.30 hores del matí.

Últimas noticias

Contenido relacionado