lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La CV-391 entre Requena i Villar de Olmos romandrà tancada al trànsit durant 10 dies per obres en la calçada

La carretera CV-391, que uneix Requena amb Casas de Medina, romandrà tancada al trànsit en el tram comprès entre l’A-3 i Villar de Olmos a causa de les obres de condicionament i reforç del ferm que la Diputació de València està duent a terme en aquesta via. La durada prevista del tall és de deu dies, des del 2 fins al 12 de maig.

Les obres consisteixen en el reforç del ferm i millora de la senyalització, l’abalisament, les defenses i el drenatge del tram de la carretera CV-391 comprès entre el p.k. 1+000 i la pedania de Villar de Tejas, en el p.k. 20+000, passant per la pedania de Villar de Olmos. Respecte a la millora del ferm, s’executarà una primera capa de regularització i una segona capa de rodadura, amb un espessor mitjà total de 8 cm.

Quant a la senyalització i sistemes de contenció, es realitzarà el pintat de marques vials, la renovació dels panells direccionals i balises d’indicació d’obstacles, col·locació de nous sistemes de contenció mitjançant barrera metàl·lica, substituint les muralletes de formigó que es troben en mal estat. Pel que es refereix al drenatge, s’executaran al voltant de 4000 metres de noves cunetes de seguretat.

Durant aquest període, els usuaris que necessiten transitar entre Villar de Olmos i Requena hauran de desplaçar-se fins a Utiel per l’A-3 i enllaçar en eixe punt amb la CV-391, en el tram que discorre per Casas de Medina i Villar de Tejas.

L’actuació forma part dels treballs de millora de la CV-391 que, amb una inversió global d’1.911.361,53 euros, “permetran reparar i condicionar la calçada en el seu recorregut entre Requena i Villar de Tejas, la qual cosa sens dubte contribuirà a augmentar la seguretat en la circulació de tot tipus de vehicles i a millorar la vertebració del territori en una comarca on existeixen gran quantitat de xicotets nuclis poblacionals”, ha declarat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

Últimas noticias

Contenido relacionado