domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Jutgen a un home per un delicte d’abús sexual a una menor a València

El fiscal sol·licita provisionalment una pena d'11 anys de presó per a un home al qual acusa d'un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys i de dos delictes de corrupció de menors.

Els fets van començar en els primers mesos de 2018 quan el processament va contactar amb la primera víctima, un jove de 17 anys, en un parc pròxim al seu domicili. Entre tots dos va sorgir una relació d’amistat i confiança motivada per l’afició que tots dos tenien en la cura d’animals.

Mesos després, el menor li va dir al processament que volia fer xicotets treballs per a guanyar diners, per la qual cosa l’acusat li va proposar que pintara la terrassa de la seua casa a València a canvi de 70 euros.

Segons relata l’acusació pública, una vegada en l’habitatge i després d’acabar el treball de pintura, l’home li va proposar al menor mantenir relacions sexuals a canvi de diners, al que la víctima es va negar.

L’adult va continuar insistint i, durant una altra trobada, va sotmetre a tocaments al menor, al qual va oferir diners. L’home li va demanar al jove que buscara a un amic al qual sí que li interessara la proposició de mantenir relacions a canvi de diners.

D’esta manera, el processament va conéixer a un altre menor, amb el qual va realitzar pràctiques sexuals a canvi d’una quantitat de diners no concretada.

Últimas noticias

Contenido relacionado