David García: “el PP es va ficar al costat dels interessos de l’empresa i no de Nules”

L’alcalde de Nules, David García, ha volgut deixar clar que, “la intervenció de l’aparcament subterrani està avalada per informes tècnics”, així ho ha manifestat en una compareixença de quatre membres de l’equip de govern.

645

L’equip de govern de l’Ajuntament de Nules ha sigut contundent al manifestar en roda de prensa que, “el procés dut a terme per a intervindre l’aparcament subterrani està avalat per informes tècnics i que van a seguir treballant per a que els veïns i les veïnes no paguen ni un cèntim que no els corresponga”.
L’alcalde de Nules, David García, i els tres primers tinents d’alcalde, Adrián Sorribes, Rosa Ventura i César Estañol han volgut explicar als ciutadans tots els detalls relacionats amb aquest assumpte després de les declaracions realitzades des del PP.

“En el ple extraordinari celebrat dimarts tan sols es votava la desestimació de les al·legacions presentades per l’administrador concursal de SEDESA i el acreedor hipotecari Caixabank que demanen una indemnització de més de 2’5 milions d’euros. Aquest equip de govern va votar a favor de la seua desestimació actúant sempre en defensa del contribuient i avalats per informes tècnics, un d’ells extern. Per a sorpresa de tots el PP es va ficar al costat dels interessos de l’empresa al votar en contra d’aquesta, i a més està fent declaracions que desinformen als ciutadans”, explica l’alacalde de Nules, David García.

L’actual equip de govern porta treballant en el tema de l’estacionament subterrani des del començament de la legislatura i després de haver-se reunit amb l’empresa concessionària i no arribar a cap acord i davant la demanda social en reobrir l’aparcament, varen demanar als tècnics una proposta que solventara la problemática, “els tècnics ens varen aconsellar que ens ferem càrrec durant 36 mesos, ja que és una de les opcions legals que es contempla en aquests casos. En el mes d’agost varem portar al ple el reglament, els preus públics i la gestió, uns acords que varen ser publicats al BOP i notificats als interessats que varen al·legar. L’empresa vol que pague la seua mala gestió el poble de Nules, una proposta que ha sigut recolzada pel partit en l’opossició, però nosaltres farem tot el que estiga en les nostres mans per a que el poble de Nules no pague a l’empresa eixos més de 2’5 milions d’euros del procés concursal en el que està immers”, matisa García.

Tot aquest procés està avalat pels informes tècnics de la secretaria de l’ajuntament, el TAG jurídic i l’interventor, “en l’informe de l’interventor es puntualitza que deuriem tindre en compte aquesta quantitat per si tenim que fer front a futurs litigis judicials com fa en tots els informes d’aquestes característiques, també hi ha un informe extern fet per un reconegut catedràtic de dret administratiu”, conclou l’alcalde de Nules.