lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Delegada i subdelegats del govern visiten l’UME per conéixer la seua capacitat enfront de situacions de risc

Els responsables políticis han agraït la labor desenvolupada pels seus efectius durant la crisi sanitària generada per la COVID-19, així com durant la DANA i el temporal Gloria.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha visitat este matí la Unitat Militar d’Emergències (UNE), al costat del subdelegat a València, Rafael Rubio, i a les subdelegades d’Alacant i Castelló, Araceli Poblador i Soledad Ten, respectivament.

L’objectiu d’esta visita ha estat conéixer de primera mà les capacitats amb les quals compta la Unitat Tercer Batalló de l’UME, per a actuar en les situacions de catàstrofes i de greu risc per a garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

Gloria Calero ha destacat la professionalitat de la Unitat Militar d’Emergències i ha agraït profundament la labor desenvolupada pels seus efectius durant la crisi sanitària generada per la COVID-19, així com durant la DANA i el temporal Gloria.

La delegada ha pogut comprovar els mitjans, com a vehicles, embarcacions, drons, etc., dels quals disposa l’UME per a fer front a les diferents intervencions en les quals actua. Així mateix, s’ha dut a terme un simulacre d’un incendi forestal.

Últimas noticias

Contenido relacionado