domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Demà es celebra la XVII Volta a peu per les ermites de Borriana

El regidor de Festes, Carlos Solá, i l’edil Juan Granell han presentat avui la quinzena edició de la Volta a peu a les ermites de Borriana, organitzada per la falla Don Bosco -en col·laboració amb l’Ajuntament-, que tindrà lloc el diumenge 26 de gener i que s’emmarca en la programació de Sant Blai, pròxima també a la festivitat de Sant Joan Bosco (31 de gener).

L’itinerari, de 25 quilòmetres, constitueix una de les primeres voltes a peu populars de tota la província des que fera els seus primers passos l’any 2000, i s’ha convertit en tota una tradició a la ciutat en els actes patronals de Sant Blai.

La concentració està prevista a les 8.00 hores i l’eixida a les 8.30 hores. El recorregut s’iniciarà enfront del col•legi salesià i el casal de la falla, al passeig de Sant Joan Bosco. Des d’allí, els senderistes visitaran, per este ordre, les ermites de Sant Blai, Santa Bàrbara, Misericòrdia, Eccehomo i Sagrada Família, per a acabar al casal de Don Bosco, on rebran un diploma.

Les inscripcions estaran obertes des de dilluns que ve dia 20 al divendres 24, en horari de 19.00 a 21.00 hores al casal de la falla Don Bosco. El preu (5 euros) inclou una samarreta commemorativa, un obsequi de l’organització, així com els avituallaments sòlids i líquids, a més de l’esmorzar al costat de l’ermita de Santa Bàrbara.

Tant Solá com Granell confien que enguany, amb motiu del quinzé aniversari, la participació siga almenys igual o superior a les edicions anteriors, entorn de les 800 persones. En este sentit, inviten tots els borrianencs i els veïns de la comarca i la província a recórrer esta Volta a peu a les ermites i conéixer el valuós patrimoni religiós i paisatgístic del terme municipal de Borriana.

Últimas noticias

Contenido relacionado