martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dénia prohibeix l’accés i ús de les platges en la Nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Dénia ha acordat tancar les platges del municipi i prohibir expressament l'accés i ús de les mateixes en la Nit de Sant Joan.

L’Ajuntament de Dénia ha acordat tancar les platges del municipi i prohibir expressament l’accés i ús de les mateixes en la Nit de Sant Joan.

Estes mesures es recolliran en un decret que serà signat en els pròxims dies i que, concretament, estableix la prohibició d’accedir a les platges de Dénia entre les 21 hores del dia 23 de juny fins a les 7 hores del matí del dia 24.

La decisió està avalada pels departaments implicats, Platges, Sanitat i Protecció Ciutadana, després de posar en comú els riscos de celebrar la Nit de Sant Joan, una festivitat que reuneix habitualment milers de persones a les platges del nostre litoral. En previsió d’esta aglomeració de gent i davant la impossibilitat d’evitar pràctiques vinculades a la festa que impliquen l’incompliment de les normes sanitàries de la nova normalitat cap a la qual ens encaminem, l’ajuntament ha decidit decretar la prohibició de l’accés i ús a les platges.

Per a fer complir estes mesures, la Policia Nacional i la Policia Local de Dénia han coordinat un dispositiu de reforç compost per 5 patrulles de Policia Nacional i altres 5 patrulles de la Local, que seran presents aqueixa nit en els accessos a les platges urbanes, les més concorregudes durant la festa, i també en la resta del litoral.

Amb l’objectiu d’arribar al número més gran de població possible, la mesura es difondrà en les xarxes socials de l’ajuntament i de la Policia Local i mitjançant megafonia als carrers, com ja es va fer durant el confinament per a recordar les mesures de l’estat d’alarma.

Últimas noticias

Contenido relacionado