domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellats tres punts de cultiu i distribució de marihuana

S’han intervingut més de quatre quilos de marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut en Bellreguard, Ador i Gandia a cinc persones d’entre 25 i 59 anys, d’origen espanyol i francés, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública com a conseqüència de tres operacions realitzades durant aquest mes d’octubre. Es va detenir una sisena persona de 37 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en intentar emportar-se una motxilla plena de cogolls de marihuana d’un dels domicilis.

Primer fet

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en la localitat de Bellreguard hi havia un habitatge en la qual es podria estar conreant substàncies estupefaents, concretament marihuana per part d’un matrimoni.

Durant les recerques els policies van localitzar l’habitatge i van esbrinar la identitat dels propietaris, així com que de la mateixa emanava una forta olor a marihuana.

Seguint amb les recerques, els agents van observar a un jove, de 25 anys, d’origen francés, que eixia del domicili amb les seues pròpies claus i que posteriorment es va poder esbrinar que es tractava del cunyat del matrimoni que cuidava les plantes en absència d’aquests.

Finalment, els policies van realitzar una entrada i registre en el domicili on van intervenir, 92 plantes de marihuana amb un pes de 20.130 grams, per la qual cosa van detenir al jove i al matrimoni, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segon fet

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en un habitatge de la localitat d’Ador es podria estar conreant marihuana per part d’un home de nacionalitat espanyola.

Durant les recerques els policies van localitzar l’habitatge de la qual emanava una forta olor i van esbrinar la identitat del seu propietari, un home de 39 anys.

Finalment, com a fruit de les recerques els agents van realitzar una entrada i registre, on van localitzar un habitacle habilitat amb sistemes d’il·luminació, ventilació i regadiu per a la plantació i cultiu de marihuana, així com 100 maceteros amb restes d’haver tingut aquestes plantes. També es van intervenir dues plantes de marihuana, 41 esqueixos amb cogolls en procés d’assecament, un cabàs amb fulles de marihuana sense cogoll tot açò, amb un pes de 17.500 grams, per la qual cosa es va detenir al propietari de l’habitatge, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Tercer fet

Els fets van ocórrer el 22 d’octubre a Gandia, quan els agents realitzaven labors de prevenció, van ser comissionats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un carrer de la localitat, on pel que sembla una persona acaba d’entrar en una casa per la força i fugia del lloc amb bicicleta.

Els policies es van dirigir al lloc on en arribar van observar com a Policia Local tenia detingut a un jove de 37 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un robatori amb força i un altre contra la salut pública, el qual portava una motxilla que contenia una borsa de ràfia amb gran quantitat de cogolls de marihuana i un cisell.

Els Policies Nacionals després de realitzar diverses gestions van esbrinar que l’habitatge que havia patit el robatori, en el seu interior hi havia una planta d’uns dos metres d’altura en un hort interior, així com restes de marihuana en altres parts de la casa.

Com a conseqüència de les recerques els policies han detingut al propietari de l’habitatge un home de 59 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Dels detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial, mentre que la resta ha quedat en llibertat després de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan anaren requerits.

Últimas noticias

Contenido relacionado