sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen a un home com a possible autor de diversos robatoris en domicilis d’Orpesa

La Policia Local deté, gràcies a l'ajuda d'un veí, a un home com a possible autor de diversos robatoris en domicilis d'Orpesa.

La Policia Local d’Orpesa ha detingut a un home com a possible autor de diversos robatoris en domicilis de la localitat, sobre el qual pesava un requeriment policial per aquests mateixos fets.

Els fets es van desencadenar després de la personació en dependències de la Policia Local d’un veí del carrer Leoncio Serrano, que alertava de la presència de dos homes que actuaven de forma sospitosa en la zona, on en les últimes setmanes s’han comés diversos robatoris en habitatges. Immediatament es va personar la Policia Local en el lloc, localitzant a aquests dos homes per la descripció indicada.

Mitjançant gestions per part dels agents, es va poder comprovar, que aquestes dues persones posseïen abundants antecedents per robatoris amb força en habitatges, per la qual cosa es va procedir, en col·laboració amb Guàrdia Civil, a la detenció d’un d’ells per estar requerit per la Policia Judicial d’Albacete per aquests mateixos fets.

Segons ha informat l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Clemente Rodrigo, “aquestes persones es dedicaven a anar casa per casa cridant al timbre en diverses ocasions, i en diferents hores, per a saber el moment en el qual els habitatges estaven buits, per a poder entrar en elles i apoderar-se, entre altres coses, de les joies que trobaren en elles”.

Últimas noticias

Contenido relacionado