sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona que li va robar el telèfon mòbil a una altra i va intentar clavar-li un bolígraf

Els fets van ocórrer al voltant de les onze de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a una dona de 38 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència, després d’apoderar-se del telèfon mòbil d’una dona i posteriorment agredir-la intentant clavar-li un bolígraf en el coll quan li va recriminar l’acció.

Els fets van ocórrer al voltant de les onze de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Sagunt on pel que sembla una dona hauria sigut agredida.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on es trobava una dona, que no va voler assistència sanitària i van esbrinar que moments abans esta hauria sigut víctima d’una agressió per part una altra dona quan li hauria recriminat que li haguera robat el mòbil de la seua bossa. Va ser en eixe moment quan va començar a propinar-li punyades i va intentar clavar-li un bolígraf en el coll, agressió que va cessar quan una persona va dir que anava a cridar a la policia i se’n va anar del lloc.

Els policies després de realitzar diverses comprovacions, van localitzar a l’agressora en el seu domicili que pel que sembla no va voler atendre als requeriments policials. Hores després ella mateixa va cridar a la policia per a fer lliurament del telèfon mòbil, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado