sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona de 77 anys en Vinaròs per simulacre de delicte i estafa al segur

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona d'edat avançada per simulació de delicte i estafa a Vinaròs, que va reconéixer haver simulat el fet denunciat per a poder cobrar el segur.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, veïna de Vinaròs, com a suposada autora d’un delicte de simulació de delicte i estafa. L’actuació es va iniciar arran d’una denúncia presentada en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs per l’ara detinguda, on informava que havia patit un robatori a l’interior del seu domicili, on després de forçar el pany, l’havien sostret un moneder amb diners i un televisor.
La Guàrdia Civil va iniciar una recerca per a esclarir el fet, donant com a resultat que després de diverses contradiccions i en realitzar els agents la corresponent inspecció ocular, van comprovar que el pany no estava forçada i que el televisor denunciat com sostret es trobava en el seu habitatge. A la vista de l’exposat la dona va reconéixer haver simulat el fet denunciat per a poder cobrar el segur.
Per tot açò es va procedir a la detenció d’una dona de 77 anys, com a suposada autora dels delictes de simulació de delicte i estafa.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado