sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes quatre dones per sostreure peces de vestir en dos centres comercials de València i voltants

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a quatre dones d’entre 16 i 48 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte de furt, després d’apoderar-se de diverses peces de vestir per un valor aproximat de 700 euros en diverses tendes de diversos centres comercials de València i localitats properes. Els policies van intervenir les peces de vestir que van ser lliurats als seus propietaris.

Els fets van ocórrer al migdia quan els agents que es trobaven prestant servei en un centre comercial de València, van observar a quatre dones sortir precipitadament d’una tenda i camuflar-se entre altres clients, motiu pel qual van interceptar a dos d’elles, comprovant que una portava amagada a la zona lumbar un jersei de la tenda que acabava de sortir.

Els policies van sol·licitar suport a una altra patrulla que va localitzar a les altres dues dones en els voltants d’un cotxe que estava obert i en què el seu interior hi havia nombroses bosses de plàstic plenes de peces de vestir encara etiquetades i amb orificis a les zones de les alarmes de seguretat. El cotxe era propietat d’una d’elles.

Els policies van esbrinar que moments abans de ser interceptades, les sospitoses havien estat sorpreses per l’encarregada d’una de les tendes tractant de portar-se diverses peces que havien ficat en bosses de plàstic, però en ser sorpreses van deixar les mateixes i se’n van anar. La roba estava inservible per a la venda, ja que tota presentava forats al voltant del lloc on col·loquen les alarmes de seguretat.

Els agents van esbrinar que la roba localitzada en el cotxe que també estava inservible per a la venda pels forats que presentava era d’una tenda d’un altre centre comercial d’una localitat limítrofa a València.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions van detenir a les sospitoses com a presumptes autores d’un delicte de furt, així com van esbrinar que tot el sostret ascendia a uns 700 euros.

Les detingudes, dues d’elles amb nombrosos antecedents policials, després de ser sentides en declaració van ser posades en llibertat, no sense abans ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para això anaren requerides.

Últimas noticias

Contenido relacionado