martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que assetjava a una empleada del seu establiment comercial

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a dos quarts d’una del matí en un establiment comercial del districte de Proveïments de València a un home de 25 anys, d’origen pakistanés, com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament sexual, després de pel que sembla instar a una treballadora al fet que mantingués relacions sexuals amb ell. Al principi li manava whatsapps a les nits i davant la seua negativa va començar a insinuar-se-li durant les hores de treball.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que des de finals de setembre una jove estava sent assetjada per part del seu cap, que al principi hauria començat a manar-li whatsapps a la nit en els quals li sol·licitava de manera explícita que mantingués relacions sexuals amb ell.

Davant la negativa d’aquesta, el sospitós va continuar durant les hores de treball, i malgrat les seues reiterades negatives aquest pel que sembla li va tocar una cama. La jove li va recriminar la seua actitud davant el que el seu cap li va manifestar que si el molestava que es marxés, contestant-li que necessitava el treball.

Com a conseqüència de les recerques, els agents després d’esbrinar la identitat del sospitós i presentar-se en l’establiment comercial ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado