sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home a Vinaròs per un delicte de robatori i quatre furts en finques de la localitat

La Guàrdia Civil deté a una persona per robatoris i furts en finques de Vinaròs. L'autor va sostraure maquinària, bateries i objectes metàl·lics valorats en 4.000 euros aproximadament.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, com a suposat autor d’un delicte de robatori i quatre  de furt en diverses finques de la localitat de Vinaròs. L’actuació es va iniciar a mitjan mes de Setembre, amb motiu dels plans que la Guàrdia Civil té establits contra el robatori i furts en la província, millora de la seguretat en el sector del comerç i contra les sostraccions en explotacions agrícoles i ramaderes, quan els agents van tenir coneixement, que s’havien comés diversos robatoris i furts en finques de la localitat de Vinaròs.
Per aquest motiu els agents pertanyents a l’Equip Contra Robatoris en el Camp (ROCA) de Vinaròs, van iniciar una recerca, podent esbrinar que l’autor havia emprat el mateix modus operandi en tots els fets delictius, sostraient maquinària agrícola, bateries i objectes metàl·lics valorats en 4.000 euros aproximadament. Continuant amb les perquisicions la guàrdia Civil va aconseguir, identificar, localitzar i detenir àdhuc home de 45 anys, com a suposat autor d’un delicte de robatori i quatre delictes de furt.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número dos de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip ROCA de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado