sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per atracar en una oficina de correus i un estanc amb arma de foc

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 62 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de robatoris amb intimidació amb arma de foc en una sucursal de correus i un estanc del districte de Marítim en els quals es va emportar 193 i 155 euros, respectivament.

Les recerques es van iniciar el quatre de novembre en tenir coneixement els agents d’un atracament en una sucursal de Correus del districte de Marítim amb arma de foc, en el qual una persona hauria entrat i exhibit un revòlver, va aconseguir emportar-se 193 euros que va introduir en una bossa de plàstic per fugir del lloc.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que s’havia produït un altre atracament en un estanc en el mateix districte amb el mateix modus operandi, en el qual en aquesta ocasió l’autor va aconseguir emportar-se 155 euros.

Els investigadors després de realitzar les indagacions oportunes van arribar a la conclusió que es tractava de la mateixa persona, per la qual cosa després d’esbrinar la seua identitat, es va establir un dispositiu de localització i ho van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado