09:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que va atropellar a una dona en un pas de vianants i se’n va anar sense auxiliar-la

  • La víctima va ser atesa en un hospital de València.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 71 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions i omissió del deure socórrec, després de pel que sembla colpejar amb el seu cotxe a una dona que creuava un pas de vianants i anar-se’n del lloc sense auxiliar-la. La víctima una dona de 77 anys va ser atesa per una parella que passava pel lloc i posteriorment en un hospital de València.

Les recerques es van iniciar el 20 de febrer en tenir coneixement els policies que una dona pel que sembla havia estat atropellada per un cotxe en un carrer del districte d’Exposició de València i el conductor d’aquest se n’havia anat sense auxiliar-la.

Durant les recerques els agents van esbrinar que quan la víctima estava creuant un pas de vianants, un cotxe la havia colpejat i tirat al sòl. El conductor va parar, va obrir la porta, i sense baixar-se’n li va preguntar com es trobava, moment en què la dona li va recriminar la seua actitud, per la qual cosa aquest va tancar la porta i va continuar la seua marxa.

La víctima va ser auxiliada per una parella que passava pel lloc i atesa en un hospital de València per una contusió de maluc. Dies després va tornar a ser atesa en una clínica.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar que el sospitós conduïa un cotxe de la marca BMW i després de diverses comprovacions van esbrinar la identitat del propietari, que després de presentar-se en la comissaria d’Exposició va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de lesions i omissió del deure socórrec.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això anés requerit.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado