sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts 7 joves per causar estralls en un comiat de solter

Els fets van ocórrer el divendres a la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Marítim on pel que sembla els vigilants de seguretat tenien retingudes a diverses persones que havien causat uns danys.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans uns clients havien estat saltant damunt d’un sofà, actitud que va ser recriminada pels vigilants de seguretat en diverses ocasions, fent cas omís. Aquests van continuar saltant i ballant damunt d’aquest, així com llançant gels a la resta de clients i puntades a cadires i altres objectes.

En un moment donat, els vigilants van observar com els joves trencaven el sofà, per la qual cosa els van manifestar que haurien d’abonar el valor del mateix que ascendia a uns 1.400 euros, contestant-los que ells no anaven a pagar gens.

Els policies van esbrinar que els joves estaven celebrant un comiat de solter, així com van observar que el sofà presentava fractures en diverses parts, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de danys.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado