sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts tres homes en relació amb un delicte relatiu a la prostitució

Agents de la Policia Nacional han detingut al seu domicili de València a tres homes d’entre 40 i 48 anys, d’origen búlgar, com a presumptes autors d’un delicte relatiu a la prostitució, després de pel que sembla baix amenaces exigir-li a una dona els diners procedents de l’exercici de la prostitució, així com el pagament setmanal d’una quantitat de diners que oscil·lava entre els 200 i els 500 euros. Un d’ells tenia en vigor una ordre d’allunyament sobre la víctima pel que va ser detingut a més per un delicte de trencament de mesura cautelar i contra l’administració de justícia.

Les recerques es van iniciar en el mes de maig en tenir coneixement els agents que un home pel qual sembla havia infringit una ordre d’allunyament que tenia en vigor sobre una dona, en haver-se posat en contacte telefònicament amb ella i amenaçat de tallar-li el cap.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que des d’aquest moment pel qual sembla hauria enviat al seu germà i a uns amics que li llevaven els diners obtinguts, així com li exigien un pagament setmanal d’entre 200 i 500 euros, perquè no es complís l’amenaça abocada. Davant el temor, la víctima va lliurar fins en quatre ocasions la quantitat exigida, així com va canviar la zona que freqüentava.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos i van detenir al presumpte autor de les amenaces així com a dos homes per un presumpte delicte de coaccions. Un d’ells a més va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de trencament de mesura cautelar i contra l’administració de la justícia.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado