21:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació agraeix al cos de bombers el treball realitzat durant les tasques d’extinció de l’incendi d’INDUKERN

La Diputació de València ha aprovat per unanimitat una moció amb el propòsit de transmetre al cos de bombers «la més sincera enhorabona i l’agraïment pel treball i la professionalitat mostrada» durant les tasques d’extinció de l’incendi de l’empresa INDUKERN, que el passat 8 de febrer va afectar el municipi de Paterna.

El text reconeix «el valor i la professionalitat de tots els que varen participar en el servei. Aquesta professionalitat va estar demostrada des del primer moment de la intervenció i fins que aquesta va estar donada per finalitzada, tot un exemple a seguir per part dels que varen actuar, com també d’aquells que varen desenvolupar tasques de coordinació», s’apunta. «És en situacions com aquestes, on la professió de bomber adquireix el seu major significat», s’indica en el document.

El text ha estat signat pels portaveus de tots els grups polítics amb representació en la corporació provincial i, en el mateix, consta la complexitat de les actuacions. «Tot i tractar-se d’un incendi industrial, les característiques de l’empresa –emmagatzematge i formulació de productes químics–, així com les adverses condicions meteorològiques –amb vents de 270° i ràfegues de fins a 100 km/h–, així com el fet de produir-se al polígon industrial de la Fuente del Jarro dintre d’una parcel·la envoltada d’altres activitats industrials, va generar una situació de risc amb una complexitat en la seua resolució per damunt de l’habitual, en el que podria considerar-se un gran incendi industrial», recull el text.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado