sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació celebra les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs

Les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs de la Diputació de Castelló, se celebrarà durant els caps de setmana, a partir del pròxim dissabte, 11 de novembre, i fins al 16 de desembre. Amb açò, el Govern Provincial conjumina, a través del seu projecte ‘Castelló Ruta de Sabor’, l’oferta gastronòmica de vuit municipis i 13 restaurants.
El diputat provincial de ‘Castelló Ruta de Sabor’, Pablo Roig, ha posat l’accent en el doble objectiu d’aquestes iniciatives. “D’una banda, contribuïm a través de la marca guia, ‘Castelló Ruta de Sabor’, a la posada en valor de productes autòctons tan nostres com l’oli i els fruits secs. Per un altre, i a partir de la seua posada en valor, estem ajudant als pobles a mantenir més activitat en els seus restaurants i comerços, la qual cosa genera dinamització econòmica en el seu dia a dia”.

Les jornades compten amb la participació de restaurants dels municipis de Càlig, Cervera del Maestrat, Culla, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert.

“A més de degustar la bona gastronomia que ofereixen aquestes jornades, proporcionen l’oportunitat de conéixer el ric patrimoni històric i natural d’aquests municipis, passejar pels seus carrers, realitzar compres de productes típics dels mateixos i imbuir-se de l’ambient acollidor dels mateixos”, puntualitza Roig.
La Diputació de Castelló preveu atraure a més de 10.000 turistes addicionals als pobles de la província amb un impacte econòmic superior als 500.000 euros a través de les jornades gastronòmiques programades fins a finals d’any.

Tota la informació d’aquestes jornades està accessible en el portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació www.turismodecastellon.com

Últimas noticias

Contenido relacionado