sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació millora l’edifici municipal d’apartaments d’Ares del Maestrat per potenciar les seues oportunitats turístiques

La Diputació de Castelló potencia les oportunitats turístiques d’Ares del Maestrat amb la millora de l’edifici municipal d’apartaments. Així, el Govern Provincial destinarà 61.665 euros a la rehabilitació energètica d’aquest edifici amb tal de millorar la seua capacitat d’allotjament turístic en el municipi.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha signat al costat de l’alcalde de LlaurisAbelardo Tena, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions pel qual s’articula aquesta actuació. “Ajudem als pobles a generar noves oportunitats de futur amb l’objectiu de consolidar població. En aquest cas, parlem de millorar un edifici municipal destinat a apartaments turístics i que suposa un important revulsiu per a l’activitat del poble. Apostar pels pobles petits és atendre les peticions dels seus alcaldes, dels seus veïns que resideixen aquí tot l’any i generar recursos que faciliten a aquests veïns quedar-se al poble i animar a uns altres al fet que tornen a viure aquí”.

En aquest sentit, ha posat l’accent que “el turisme és cada vegada més la gran oportunitat de generar activitat en municipis com Llauris, amb un gran potencial i atractius per créixer en aquest sentit i generar més llocs de treball i mantenir la seua activitat durant tot l’any”, ha conclòs el president.

Cal assenyalar que aquesta actuació es correspon amb el nou impuls inversor d’1,7 milions d’euros anunciat per Moliner el passat mes d’octubre dirigits a inversions turístiques financerament sostenibles i d’acord a la línia estratègica del Govern Provincial de reforçar la competitivitat i l’excel·lència del sector turístic provincial.

Últimas noticias

Contenido relacionado