sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació presenta el llibre, ‘Introducció a la Decoració Ceràmica Digital’

El Saló de Recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit aquesta vesprada la presentació del llibre, ‘Introducció a la Decoració Ceràmica Digital’, d’Isaac Nebot Díaz i Pierluigi Dal Cors, publicada pel Servei de Publicacions de la Diputació.
El vicepresident provincial i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha valorat “aquest tipus de llibres, que serveixen no solament per a recaptar les últimes novetats en la decoració ceràmica digital, sinó com un reforç a l’ús de ceràmica com un element constructiu i decoratiu de primer ordre. La ceràmica és una part molt important de la nostra activitat industrial, però també de la nostra cultura, i és per açò que no podíem deixar de recolzar aquesta publicació que consultaran milers d’estudiants en universitats i escoles de disseny i que contribueix a divulgar el coneixement entorn d’una activitat que ens defineix com a poble”.

I és que cal tenir en compte que el llibre es concep a manera de manual que tracta de donar una visió integral i pràctica dels coneixements més actuals i d’avantguarda en el camp de la tecnologia de decoració digital. És per açò que es dirigeix especialment a estudiants d’universitats, escoles superiors i de formació professional, així com als tècnics del sector, perquè els servisca com a referència i llibre de consulta.

Últimas noticias

Contenido relacionado