jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació eleva a 1,2 milions la inversió del seu “exitós” Castelló Sènior

La Diputació de Castelló reforça el seu exitós programa de viatges Castelló Sènior amb una inversió d’1,2 milions d’euros i ja ultima la seua sisena edició el termini de la qual de sol·licituds començarà el pròxim 2 d’abril per a viatjar a partir de setembre d’enguany i fins al mes de juny de 2020. No serà fins llavors que es tornaran a obrir aquestes aproximadament 10.000 places perquè totes les persones majors de la província que ho desitgen que gaudisquen de les seues vacances en municipis de Castelló.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “hem consolidat el Castelló Sènior com un gran aliat per a desestacionalitzar el turisme dels nostres pobles i per a donar a conéixer els enormes atractius de la nostra terra com a destinació turística. Procurant major benestar i qualitat de vida als nostres majors també generem riquesa i ocupació en el sector turístic, és una fórmula que beneficia a tots els implicats”.

Aquests dies continuen els viatges de la cinquena edició, que suposarà un impacte turístic rècord de 41.000 pernoctacions en establiments de costa i interior de la província. A causa de la gran demanda del ja consolidat programa, el Govern Provincial ha augmentat un 20% la inversió per a la campanya 2018/2019, amb un pressupost total d’1,2 milions d’euros dirigits a ajudar a desestacionalitzar el turisme i generar noves oportunitats als pobles.

D’aquesta manera, fins al 12 de juliol es reprendrà el paquet turístic d’interior ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ que inclou l’estada en hotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió durant tres dies i dues nits.

Per part seua, el ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’, que comprén l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona costanera de la província, amb un mínim de dues excursions de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, es mantindrà fins al 14 de juny de 2019.

Finalment, el nou programa ‘Estades en Balnearis’ també ha arrancat amb èxit i es mantindrà fins al 13 de juliol. Aquest paquet, que ja ha cobert totes les places, inclou l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats en municipis amb balnearis miner-medicinals com són Benassal, Montanejos i La Vilavella en règim de pensió completa, a més de tres tractaments diaris, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Aquesta opció generarà 6.832 pernoctacions en aquests municipis. En tots els paquets vacacionals s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Envelliment actiu i #OrgulldeCS
El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha comentat que “amb Castelló Sineu hem aconseguit crear una eina molt important per a potenciar l’envelliment actiu dels nostres majors i per a donar a conéixer el patrimoni cultural i natural de la nostra província, amb la finalitat que se senten una mica més orgullosos de ser de Castelló. A més, amb aquest augment de la inversió aconseguirem que en 2019 hi haja més places de majors viatjant i més gent treballant als hotels”.

Sobre aquest tema, Martínez ha afegit que aquests paquets vacacionals impulsats per Diputació s’han convertit en el millor argument per a donar continuïtat a la temporada alta, desestacionalitzar el turisme i que els hotels continuen mantenint la seua activitat i prolongant els contractes vinculats al sector hoteler i de la restauració.

Últimas noticias

Contenido relacionado