lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació trau a licitació la millora de la CV-673 de Bellreguard a la platja i contempla la conexió ciclopeatonal

La Diputació de València ha publicat en el BOP l’anunci per a la licitació del contracte de serveis per a la millora de la CV-673 de Bellreguard a la CV-670, en el tram comprès entre el punt quilomètric 0.400 i el 1.200. Es tracta de la redacció de l’estudi de solucions i projecte de construcció de l’ampliació de la plataforma, millora del drenatge, la funcionalitat i la seguretat viària de la carretera.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha assenyalat que l’adjudicatari “haurà d’estudiar, així mateix, la possibilitat de connexió de vies per a vianants i ciclistes entre Bellreguard i la platja, doncs les connexions verdes són l’aposta d’aquesta Diputació”. La Corporació provincial és titular de la carretera CV-673, que dóna eixida cap a la costa a la població de Bellreguard.

El tram objecte del projecte comença a l’eixida de la població, on la carretera s’estreny i discorre encaixonada entre murs i una estructura de pas inferior sota el ferrocarril, presentant importants problemes de drenatge. El tram finalitza en el punt quilomètric 1.200, on la carretera ja va ser condicionada temps arrere.

El licitador que resulte adjudicatari del contracte haurà d’estudiar i projectar l’ampliació de la plataforma, la millora del drenatge, la funcionalitat de la carretera i la seua seguretat vial.

Últimas noticias

Contenido relacionado