jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació de València reafirma el seu paper d’enllaç entre els fons europeus i el teixit econòmic valencià

La Diputació de València, amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha reunit a un centenar d’assistents, entre emprenedors, pimes, micropimes, comerç local i representants de les administracions locals, en les jornades ‘Línies de finançament europees per a administracions públiques i xicoteta i mitjana empresa’.

Es tracta d’una de les actuacions que des de l’àrea que dirigeix el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, s’estan duent a terme per acostar els fons europeus a tot el teixit econòmic valencià. En aquest sentit, Nofuentes ha aprofitat les jornades per a reiterar el paper que des de la Diputació “es vol jugar i s’està jugant per a servir d’enllaç entre els grans projectes europeus i les administracions i pimes locals”.

“Europa ofereix infinitat d’oportunitats que, moltes vegades, per desconeixement, no s’aprofiten. És la nostra responsabilitat servir d’enllaç entre els uns i els altres, permetent que les nostres administracions públiques i els nostres emprenedors es beneficien d’aquestes ajudes”, ha assenyalat Nofuentes.

Per açò, des que el diputat va assumir l’Àrea de Projectes Europeus s’han realitzat nombroses reunions amb ajuntaments, empreses i altres entitats locals, així com meses de treball i tallers, amb l’objectiu que els diferents sectors de la població puguen comptar amb el suport i assessorament de la institució valenciana.

Les jornades han comptat amb dues meses en les quals, d’una banda, s’han exposat tots els fons europeus disponibles i, per un altre, s’ha abordat l’ocupació de les noves tecnologies en compres online en el xicotet comerç. En la cita han participat, entre altres, el director general d’Administració Local, Toni Such, la vicepresidenta de les Corts Valencianes, Carmen Martínez i Myriam Fernández, directora general de Finançament i Fons Europeus de la Generalitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado