domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Domingo Lorenzo (C’s) lloa el potencial de l’interior de Castelló

El candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Domingo Lorenzo, va visitar ahir durant la seua ruta Ciutadana l’interior de la província de Castelló i a assenyalat que “aquesta zona té un enorme potencial i el projecte de Ciutadans vol apostar per ell i es compromet a impulsar-ho”.

Lorenzo ha puntualitzat durant el seu recorregut que “el turisme d’interior té a Castelló un gran ventall de possibilitats, ja que està plena de llocs preciosos amb una llarga tradició gastronòmica, artesanal i cultural”. A més, el candidat ha volgut assenyalar que “el turisme esportiu és un altre dels sectors que millor pot funcionar a l’interior de la província perquè disposa de tots els ingredients que els afeccionats a aquest turisme cerquen”.

Un dels municipis on ha fets escala el candidat ha sigut Morella, on s’ha entrevistat amb el diputat autonòmic de Ciutadans en Els Corts valencianes, Alberto García, qui li ha traslladat a Lorenzo algunes de les reivindicacions de la zona. “Ciutadans és conscient que hi ha altres sectors com l’agricultura i la indústria que igualment són necessaris i per açò vol potenciar-los en aquesta zona de la província i han d’anar de la mà del turisme”, ha assegurat el candidat.

Últimas noticias

Contenido relacionado