sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Qui donarà vida als tres reis d’orient en la cavalcada?

El fotògraf especialitzat en les festes de la ciutat de València Antonio Cortés, el director de Continguts de la Cadena SER a la Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, i el llaurador de la Tira de Comptar de Mercavalència Issa Badji donaran vida en la Cavalcada de Reis de 2018 als Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, respectivament.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha avançat que hi haurà novetats en la Cavalcada de Reis del pròxim 5 de gener, com ara la presència de la missatgera Caterina, i continuarà potenciant la seua identitat valenciana. A més, ha volgut felicitar a les persones que representaran a Melcior, Gaspar i Baltasar, tres persones de la cultura i la societat valencianes. “Vull felicitar als tres valencians que enguany tindran l’honor i la responsabilitat de representar a Ses Majestats els Reis d’Orient a la Cavalcada de València, que enguany estarà plena de novetats i que ampliarà el seu recorregut per donar cabuda a més xiquetes i xiquets valencians en la nit més màgica de l’any”, ha afirmat.

L’endemà de la cavalcada, el pròxim dia 6, els Reis d’Orient visitaran els xiquets i xiquetes a diversos hospitals de la ciutat.

Últimas noticias

Contenido relacionado