martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Evacuen a dues dones confinades al balcó per l’incendi de la seua casa a La Pobla de Farnals

Bombers del Consorci de València han evacuat aquesta matinada a dues dones que havien quedat confinades al balcó del seu habitatge a La Pobla de Farnals a conseqüència d'un incendi que els ha provocat cremades lleus. 

Bombers del Consorci de València han evacuat aquesta matinada a dues dones que havien quedat confinades al balcó del seu habitatge a La Pobla de Farnals a conseqüència d’un incendi que els ha provocat cremades lleus.

Segons fonts del Consorci, l’incendi s’ha declarat sobre la una de la matinada en el menjador d’un habitatge del sisé pis situat en l’Avinguda de la Mar de La Pobla de Farnals.

Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de Sa Pobla i Sagunt, i després de controlar l’incendi han evacuat a dues persones que havien eixit al balcó fugint el foc i que han sigut ateses pels mitjans sanitaris.

Fuentes del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que fins al lloc es va traslladar una unitat del SAMU que va atendre dues dones de 64 i 31 anys amb cremades lleus, encara que van ser ateses en el lloc i no va caldre portar-les a un centre hospitalari.

El foc, les causes del qual no han sigut determinades, ha afectat especialment el menjador, la cuina i alguna habitació de l’habitatge.

Últimas noticias

Contenido relacionado