martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

375.000 euros per a millorar l’educació, és el que invertirà l’Ajuntament d’Onda

L'Ajuntament d'Onda invertirà 375.000 euros en 2018 per millorar l'educació, com ajudes a les famílies en totes les etapes educatives.

L’Ajuntament d’Onda té previst invertir aproximadament 250.000 euros en Educació i més de 125.000 euros en activitats formatives dins dels pressupostos per al pròxim any 2018. Encarna Ribes, tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania, ha explicat que “l’educació és un pilar importantíssim per al creixement actiu de la nostra localitat, per aquest motiu, el nostre objectiu és millorar els serveis que oferim a la ciutadania. Volem crear oportunitats per a tots i no deixar-nos a ningú pel camí perquè entre tots construïm Onda”.
Aquest Pressupost contempla actuacions en diferents àmbits de l’educació. S’augmentarà l’aportació econòmica, respecte a l’any anterior, per millorar la cobertura en ajudes a les famílies en totes les etapes educatives i a les escoles de temps lliure d’estiu, Nadal i Pasqua. “Des del departament d’Educació també apostem per la inclusió social a través de la realització de l’Escola Oberta, les ‘escoletes d’esplai’ i altres programes inclusius als centres educatius”, ha destacat Ribes.
Durant l’any, es realitzaran activitats escolars “en suport a la nostra cultura i les nostres tradicions com el carnestoltes, ‘música a l’escola’, o el concurs de targetes de Nadal, entre altres coses”, ha indicat la tinent d’alcalde. Una altra de les novetats que inclou el Pressupost és la recuperació de l’activitat del barranc del Salvador i la visita a l’ermita, i s’introduirà el teatre en anglés. Així mateix, també hi haurà jornades educatives destinades al professorat, pares i mares.
Una altra de les actuacions és l’adhesió d’Onda al pla ‘Edificant’ de la Generalitat Valenciana. El seu objectiu és solucionar les manques educatives estructurals de la localitat amb l’adequació inicialment de la Secció de l’IES Serra d’Espadà.
Dins dels objectius marcats en el pla d’implementació de l’estratègia d’Onda Ciutat Saludable s’ampliaran els desdejunis saludables, arribant a tres etapes educatives: Infantil, Primària i Secundària. A causa de la demanda permanent dels usuaris, s’ampliaran les hores en el contracte de podologia i psicologia per a la tercera edat i els seus cursos de gimnàstica, memòria i ceràmica.

Últimas noticias

Contenido relacionado