18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Femenines celebra a Almassora la seua primera fase

Les seleccions sub-16 i sub-18 de Catalunya, Andalusia, Múrcia i Comunitat Valenciana s’enfronten en aquesta fase.

Els camps municipals de futbol de Manuel Pesudo i Les Boqueres acullen aquesta setmana els 8 partits de Fase I del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Femenines, que enfronten les formacions catalana, andalusa, murciana i valenciana de les categories sub16 i sub-18.

En la jornada d’ahir van destacar els triomfs de les valencianes, que van véncer en els dos partits disputats en el camp Manuel Pesudo a la selecció andalusa obtenint sis punts.

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, el regidor d’Esports, Xavier Trenco, i membres de la corporació municipal van rebre a la directiva de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, encapçalada pel seu president, Vicente Muñoz. Els representants locals i els de la federació van presenciar l’encontre disputat en els camps del municipi.

La primera edil ha agraït a les federacions valenciana i espanyola l’elecció d’Almassora com a seu d’aquest campionat i ha destacat la seua labor en favor de “la igualtat d’oportunitats i el reconeixement de les futbolistes”. El regidor d’Esports ha reconegut l'”intens treball que realitzen aquestes jugadores i la il·lusió amb la qual salten al camp” i ha assegurat que “tenen una gran qualitat, per la qual cosa el futur del futbol femení està garantit”.

La jornada d’avui ha arrancat a les 10.00h del matí i ha enfrontat, d’una banda, a la selecció valenciana i a la catalana de sub-16, un xoc del qual han eixit victorioses les valencianes. Les jugadores d’Andalusia i Múrcia de la mateixa categoria s’han vist les cares en una altra trobada de la qual s’han emportat els tres punts les andaluses. A partir de les 12.00 les xiques de sub-18 jugaran els dos últims partits del campionat, del que eixiran les classificades per a la segona fase.

Últimas noticias

Contenido relacionado