15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Lorenzo (C’s) “El programa del partit va destinat tant a aturats com a treballadors pobres”

“Ciutadans (C’s) aposta per una economia de qualitat, amb millors institucions i basada en la innovació i el capital humà”, ha declarat el candidat de C’s al Congrés dels Diputats per Castelló, Domingo Lorenzo, davant la reunió que ha concertat demà amb els sindicats.

“Actualment, a Espanya no solament hi ha cinc milions d’aturats, sinó també un elevat nombre de treballadors pobres per als quals, en tots dos casos, C’s porta mesures en el seu programa”, ha explicat Lorenzo.

El número 1 per Castelló ha manifestat que “el partit proposa un pla de xoc per als aturats amb xecs de formació i bons de contractació”. “També per als treballadors que no arriben a final de mes, Ciutadans va a aportar solucions, com són el complement salarial garantit i el contracte únic”, ha afegit Lorenzo, al mateix temps que ha destacat que “la formació també presenta iniciatives per a un dels col·lectius més oblidats durant la crisi, com els autònoms”. “C’s s’ha fet ressò de les seues reivindicacions històriques i ha inclòs l’eliminació de la quota a tots aquells que no arriben al Salari Mínim Interprofessional, mentre que a aquells que sí ho aconseguisquen pagaran en funció dels ingressos”, ha afirmat Lorenzo.

Últimas noticias

Contenido relacionado